BOG: Den sorte sommerfugl – Richard Moss ”Spirituel Genbrug”

40,00 kr.

Fundamental ændring af åndelig natur. Blot at tale om det kræver sprog, der normalt er forbeholdt digtere og mystikere. Og sproget er altid vildledende, når vi fortolker det gennem den almindelige lineære bevidsthed.

1 på lager

Varenummer (SKU): Y-06 Kategori:

Beskrivelse

Den sorte sommerfugl – Richard Moss 

Den sorte sommerfugl handler om det bevidsthedsskift, som finder sted i os alle, og som påvirker hele vores samfund og kultur. Det er en dybt inspirerende beretning om forfatterens egen spirituelle opvågning og hans arbejde som spirituel lærer – som formidler af en ny og ”højere” bevidsthed.

Bogen er en invitation til at blive fuldt ud levende, til at udtrykke vort fulde potentiale som mennesker og leve i overensstemmelse med vores dybeste, autentiske væren.

Richard Moss beskæftiger sig desuden med de kriser og udfordringer, som vi uundgåeligt møder på forvandlingens vej – Såvel individuelt som kollektivt. Der er mange nye originaler indsigter omkring menneskelig og spirituel udvikling og dens betydning for forskellige områder af tilværelsen – Herunder børneopdragelse, seksualitet, krig og fred, sundhed og sygdom.

ALLE PRODUKTER UNDER KATEGORIEN ”SPIRITUEL GENBRUG” ER BRUGTE TING OG KAN DERFOR HAVE FORSKELLIGE BRUGSSPOR, MANGLER M.M. 

Du kunne også være interesseret i...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside, acceptere du også vores brug af cookies.  Læs mere