BOG: Kvinde kend din mand – Jakob Olrik ”Spirituel Genbrug”

45,00 kr.

Bogen, der ærligt afslører, hvordan mænd tænker!

1 på lager

Varenummer (SKU): Y-07 Kategori:

Beskrivelse

Kvinde kend din mand – Jakob Olrik

Kvinde, kend din mand fortæller, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Den røber, hvorfor alle mænd er vilde med p*rno og har lyst til s*x med alle kvinder. Den afdækker mænds ubehag ved al for megen snik-snak og forklarer, hvorfor mænd på hele planeten har samme store glæde ved at holde sit eget lem i hånden.

Det er et redskabet til kvinden, der gang på gang bliver frustreret over sin mands reaktioner og ikke forstår hans handlinger. Til kvinden, der i årevis har ledt efter mr. Right og ikke fatter, hvorfor hun ikke har fundet ham. Og til kvinden, der ikke forstår, hvordan mere sex kan løse alle problemer, når samtalen er gået i stå.

Bogen giver gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, hvordan du forfører ham, hvordan du beholder ham. Og hvordan du kommer af med ham på en god måde.

ALLE PRODUKTER UNDER KATEGORIEN ”SPIRITUEL GENBRUG” ER BRUGTE TING OG KAN DERFOR HAVE FORSKELLIGE BRUGSSPOR, MANGLER M.M. 

Du kunne også være interesseret i...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside, acceptere du også vores brug af cookies.  Læs mere