BOG: Vejen til indre ro – Christopher Titmuss ”Spirituel Genbrug”

25,00 kr.

Vejen til indre ro – Christopher Titmuss UDEN CD

Meditation indeholder en usædvanlig kraft: Kraften til at forvandle vores liv. Det er en metode til at få adgang til de dybere lag i vores personlighed og til at forstå vores indre liv.

Meditation giver os potentialet til at finde vejen til indre ro.

Gennem meditation forholder vi os til vores følelser, tanker, krop, sundhed, energi, opmærksomhed og erfaring.

Meditation kan anvendes i hvert eneste øjeblik i dagens løb og er ikke begrænset af religiøse tilhørsforhold. At meditere kan blive en del af livet, ganske som at spise eller gå på toilettet.

Vejen til indre ro tilbyder et bredt udvalgt af meditationsteknikker og øvelser, der bidrager til sundhed, healing, lykke og tilfredshed i sindet. Teknikkerne giver også et personligt overskud ud over det sædvanlige samt indsigt i, hvad det vil sige at være fuldt ud til stede i livet. Vi kan afdække skjulte sider af os selv og løse problemer og konflikter på en kreativ måde. Vi kan udforske vanskelige aspekter af vores personlighed og realisere en dybtgående og befriende visdom i livet.

ALLE PRODUKTER UNDER KATEGORIEN ”SPIRITUEL GENBRUG” ER BRUGTE TING OG KAN DERFOR HAVE FORSKELLIGE BRUGSSPOR, MANGLER M.M

1 på lager

Varenummer (SKU): Y-08 Kategori:

Du kunne også være interesseret i...

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside, acceptere du også vores brug af cookies.  Læs mere