top of page

Behandlinger
&
Prisliste

Access Consciousness Bars

➺ 30 min = 300,-

➺ 60 min = 550,-

Access Consciousness Bars®, også kendt som Access Bars, er en ikke-invasiv behandling, der let berører punkter på hovedet, som svarer til forskellige aspekter af livet. Ligesom med traditionel kinesisk medicin eller shiatsu er det baseret på ideen om, at energi løber gennem vores kroppe, og ‘fastlåst’ energi har en begrænsende effekt på en persons liv. Access Bars adskiller sig dog ved, at den betragter disse energier som dem, der er akkumuleret gennem de tanker, følelser og beslutninger, vi har taget og mærket gennem vores liv. Der er 32 punkter i Access Bars, som hver er knyttet til et andet problem. Disse punkter spænder fra healing, bevidsthed og kreativitet til sex, magt og penge. Praksisen med at få denne terapi er kendt som ‘running your bars’ og er blevet sammenlignet med at slette filer fra en computer – hjernen. Den er baseret på ideen om, at berøring af disse punkter kan hjælpe med at ‘frigøre den elektromagnetiske ladning’, fjerne den negative energi, der ligger til grund for de begrænsende ideer og holdninger og derfor tillade ændringer at ske. Access Consciousness blev grundlagt i 1991 af Gary Douglas, ud fra et ønske om at skabe positive forandringer i verden. Med formålet er Access Bars bygget op omkring ideen om, at vores bevidsthed kan ændre vores realiteter og er en komplementær modalitet, der kan bruges sammen med andre terapier såsom psykologi, healing m.m 《 Ekstra godt til 》 ➺ Akilles Sene betændelse ➺ Angst ➺ Hjernetåge og klarhed ➺ Koncentration ➺ Fokus og problemløsning ➺ Tillid og selvværd ➺ Konfliktløsning ➺ Betændelse og hævelse ➺ Søvnløshed og søvnforstyrrelser ➺ Kærlighed og relationer ➺ Humørubalancer ➺ Motivation og udsættelse ➺ Smertelindring ➺ Tristhed ➺ Stress og spændinger ➺ Vægtkontrol og overvægt 《 Ekstra godt til 》 Ved din Access Bars-session vil vi bede dig om at læne dig tilbage i en stilling, der er mest behagelig for dig, uanset om dette er liggende eller siddende i en behagelig stol. Access Bars vil sandsynligvis føles som en blid, afslappende massage. En session kan vare i cirka 30 til 60 minutter, hvor mange falder i den bedste søvn i deres liv, mens andre har følt fysiske fornemmelser såsom prikken i kroppen.

Ansigtszoneterapi

➺ 30 min = 300,-

Ansigtszoneterapi en behandlingsmetode, hvor der, ved trykpåvirkning i ansigtet, kan opnås stabiliserende effekt på organer og væv i kroppen – Samtidig stimuleres meridianerne og de organrelaterede muskler. Det skyldes at enhver ubalance i kroppens organer eller vævsområder vil afspejle sig i et bestemt vævsområde i ansigtet. Ansigtet giver et smukt og præcist værktøj til at læse, hvad der foregår i kroppens indre organer, centralnervesystem og neuro-biologiske system. Den tætte nærhed af reflekser til hjernen betyder, at klienter hurtigt mærker resultater. Da spændinger forsigtigt forløses, kan det også hjælpe med at frigøre følelser i ansigtet og skabe en sund glød. 《 Fordele ved Ansigtszoneterapi 》 ➺ En følelse af dyb afslapning og velvære ➺ Stress, angst og spændingslindring ➺ Kan Forbedre mental kapacitet pågrund af forbedret cirkulation til hjernen ➺ Forbedret hud og hår ➺ Forbedret vitalitet ➺ Fjernelse af spændinger fra nakke og skuldre ➺ Homøostase ➺ Kan forbedre søvnen ➺ Forbedrer cirkulationen ➺ Forbedrer humøret ➺ Kan forbedre ansigtets tone og opstramning af huden med regelmæssige sessioner ➺ Efter zoneterapi kan man få en følelse af varme, snurren, større afslapning og andre positive fornemmelser. 《 Dem der har modtaget behandlingen 》 ➺ Viser nedsat stress og angst ➺ Bedre overordnet helbred ➺ Forbedret skades heling og mindre besvær med at sove og forblive i søvn - Ansigtszoneterapi har specifikt vist sig at reducere søvnløshed “Ansigtszoneterapi stimulerer energiflowet i kroppen og dirigerer helbredende energi mod specifikke områder af bekymring eller skader. Det styrker båndet mellem ansigtets hud, muskler og frigøre muskelspændinger.”

Kombibehandling

➺ 60 min = 600,-

➺ 90 min = 900,-

Kan inkludere:

Access Consciousness Bars

Indre healing

Meditation

Ansigtszoneterapi

Hårbundsmassage

Let nakkemassage

Hvad får du i en kombi behandling? - Access bars > Læs under Access bars behandling - Ansigtzoneterapi > Læs under ansigtszoneterapi terapi - Meditation, hvis dette ønskes - Let nakkemassage - Hårbundsmassage Hvad siger kunderne bag efter? - Føler indre ro - Føler sig fyldt op af lys og kærlighed - Føler velværd - Føler sig godt tilpas - Føler at tankerne er helt roligt - Nogen føler sig næsten som et nyt menneske M.M. Det skal prøves og ikke beskrives!

Cupping

➺ 30 min = 250,-

Cupping-terapi er måske på mode nu, men det er ikke noget nyt. Terapiformen går tilbage til oldtidens egyptiske, kinesiske og mellemøstlige kulturer. Det er i Ebers Papyrus, en af de ældste medicinske lærebøger i verden, og det beskriver, hvordan de gamle egyptere brugte cupping terapi i 1.550 f.Kr. Men er blevet sporet tilbage til 5.000 f.Kr Det primære formål med denne terapi er udvinding af skadelige stoffer eller toksiner fra kroppen ved at skabe undertryk i en kop. Cupping blev beskrevet af Razi som en proces, hvor blod fra overfladiske små kar placeret i musklerne frigives. Det er traditionelt blevet brugt til behandling af smertefulde tilstande, men er også blevet brugt, som støtte til behandling af kroniske sygdomme såsom hjerte-kar-sygdomme, hudsygdomme, inflammatoriske lidelser, stofskiftesygdomme og asthma brontkitis. Folk bruger også cupping til mange andre formål; herunder smertelindring, betændelse, afspænding og som en form for dybdegående massage. Suget, vakummet eller undertrykket gør det muligt for ufleksibelt blødt væv at frigøres, løsner bindevæv, og det bryder op og dræner stagnation af blod og lymfe ved at øge det gode flow. Det er især effektivt i forbindelse med andre mere almindeligt anvendte massagekompressionsteknikker. I 1700-tallet brugte mange europæiske og amerikanske læger cupping på deres private klinikker og også på hospitaler til at behandle forkølelse, åndedrætsinfektioner m.m Men hvis vi skal se på cupping terapien i dag, så er der faktisk også en del kendte, som bruger det i deres hverdag b.la. Kim Kardashian, Justin Bieber, Jennifer Aniston og mange flere kendisser er blevet spottet med cupping mærker. NIH (National Institute Of Health) har foretaget en systematisk gennemgang og metaanalyse i 2015 af cupping, hvor man konkluderede, at cupping kunne være effektiv til behandling af smerter og nedsat bevægelighed som var forbundet med kroniske nakkesmerter og kroniske lænderygsmerter. Har du lyst til at prøve cupping til de problematikker, som du render rundt med, så ring til Engle-drys og hør om det kunne hjælpe – lige netop dig.

LITSH Behandling

➺ 90 min = 900,-

Kombi behandling af:

Terapi

Indre Barns Terapi & healing

Chakra healing

Tidslinjeterapi healing

Trauma behandling

Stress behandling

L.I.T.S.H-behandlingen, er en transformativ og omfattende tilgang til spirituel og alternativ terapi. Vores mål er at give dig en dyb oprydning, renselse og healing i dit liv, der nærer dit sind, krop og sjæl. Gennem L.I.T.S.H-behandlingen vil du begive dig ud på en rejse med selvopdagelse og indre vækst. Vi vil guide dig hen ad denne vej og være med dig på hvert skridt af rejsen. Under dine sessioner kan du forvente en række forskellige behandlinger, der er skræddersyet til dine unikke behov og vi vil bruge vores intuitive evner til at få dyb indsigt i din situation, hjælpe dig med at forstå dine udfordringer og guide dig mod en vej til det liv, som du ønsker. Vores terapisessioner vil dykke ned i kernen af ​​dit væsen og heale på følelsesmæssige sår, traumer og tidligere oplevelser. Terapi delen er en kombi af psykologiske samtalemetoder til at blive mere bevidst om dig selv, dine handlinger og din måde at være sammen med andre mennesker på. Gennem denne bevidsthed, vil du så være i stand til at gøre op med – og forstå – dine uhensigtsmæssige mønstre og dermed leve et liv i større balance. Vores tilgang er hele tiden at yde den bedst mulige sparring. Du vil altid være eksperten i dit eget liv. Det bliver vi aldrig, men kan via erfaring og tilgange yde dig lige præcis det modspil og medspil du har brug for. Det vil altid være vigtig med god kemi, så du får følelsen af tryghed og professionel omsorg er ligeledes en væsentlig faktor for, at du tør være åben, og derved gøres plads til forandring. Derudover vil vi altid blande vores, LITSH terapi ind på vores terapeutiske måde at yde behandling, der vil føre dig dybere ind i terapien på den mere spirituelle måde. Dette er en enorm effektiv måde at behandle på. Vi vil følge problemstillingen helt ned til første gang du observerede denne følelse og dermed vil vi kunne via din og vores hjælp forløsne den via bevidsthed og healing. Vi vil gennem traumeterapi, indre barns terapi og/eller tidslinjeterapi hjælpe dig med at forløse gamle mønstre, finde din indre styrke og omfavne personlig vækst. Sjælearbejder-aspektet af vores behandling inviterer dig til at forbinde dig med din sjæls essens. Sammen vil vi prøve at finde dine tabte sjæledele, sætte dem sammen igen, antænde din gnist og dit lys og låse op for dit fulde potentiale. Vores healingsmetoder omfatter forskellige tilgange, herunder kropshealing, chakra healing, krystalhealing og indre barns healing og alt vil som sagt blive unikt tilpasset dine behov. Men vi bliver også nødt til at være ærlige, når du starter en L.I.T.S.H behandling, så kan alt dette ikke gøres på 1x session, det vil være et forløb, som bliver skræddersyet til dig og dermed også gives forløb rabatter (Kontakt os for at høre mere om dette)

Gruppe✧ Kinesisk øreakupunktur
Min. 5 pers. (Nåle eller magneter)

➺ Under 15 nåle/magneter = 35,-

➺ 1x ekstra nål/magnet = 1,-

Kinesisk øreakupunktur i gruppe, er ligesom behandlingen ''Kinesisk øreakupunktur'', så vil du vide mere, åben sektionen under den behandling.

Kinesisk øreakupunktur

➺ Pr. session = 125,-

Øreakupunktur fungerer stort set på samme måde som traditionel akupunktur, bortset fra at det involverer kun at placere nålene i punkter omkring øret. Akupunktur er en af ​​de ældste helbredende metoder i verden og stammer fra Kina. Små nåle indsættes i bestemte punkter i hvert øre, og hvert punkt svarer til organer. Målet med øreakupunktur er at normalisere kroppens dysfunktion ved at stimulere visse punkter i øret. I Lighed med traditionel akupunktur er øreakupunktur baseret på konceptet om, at din qi (chee eller energi) påvirker din krops sundhed. Blokeret eller forstyrret qi har negative konsekvenser for dit sind og krop. Akupunktur søger at genoprette qi og løse forstyrrelser ved at målrette bestemte punkter. 《 Hvad er det ekstra godt for? 》 ➺ Stress symptomer ➺ Depression ➺ Angst ➺ Søvnproblemer ➺ Tinnitus ➺ Rastløshed ➺ Uro ➺ Eksamensangst ➺ Rygestop ➺ Detox ➺ Afhængighed (fx af sukker, chokolade, mad, alkohol, narkotika, medicin osv.) ➺ Omsorg for dig selv ➺ Hvis du bare trænger til en pause. ➺ Mindsker abstinenser ➺ Frigiver endorfiner ➺ Afstresser ➺ Højner stemningsniveauet ➺ Højner koncentration og -bevidsthed.

Fodmagnet behandling

➺ +Anden behandling = 35,-

➺ Single behandling = 125,-

Fodmagnet behandlingen er en form for kinesisk akupunktur, der involverer anvendelsen af forskellige metoder som akupressur eller magneter i plaster. Behandlingen fokuserer på at arbejde med meridianerne i kroppen og akupressurpunkterne på fødderne for at behandle ubalancer i kroppen.

Myggestiks akupunktur

➺ +Anden behandling = 35,-

➺ Single behandling = 75,-

Myggestiks akupunktur, er et punkt i de forskellige akupunkturpunkter i vores krop, der kan afhjælpe kløe, når du er blevet stukket.

Krystalhealing

➺ 30 min = 350,-

Krystal healing, har man brugt igennem mange generations tider. Dygtige kvinder og kloge mænd har altid brugt naturens kræfter og ressourcer, til at skabe balance og healing med. Naturen og Moderjord, har altid være midtpunkt for fascination. Her vokser, gror og udfolder livets små mirakler sig. Naturen er fyldt med naturlig medicin til mennesket og til alle levende væsener. Siden jorden blev skabt for milliarder år siden, har disse små vidunderlige sten, krystaller og ædelsten, været med til at skabe balance, både på jorden og i alle levende organismer. Krystal Healing foregår ved at du får en healings session med krystaller. Intuitivt og teoretisk, bliver krystallerne valgt til dig og brugt under din healing. Du får en beretning om krystallernes virkning på dig. Hos Engle-drys har vi protokoller som vi også bruger til forskellige fysisk og psykiske problematikker, men stadig vil vi aldrig gå på kompromis med vores intuitive evne til at have de krystaller med i en session, til netop unikke dig. Vi har også en enorm effektiv krystalshealing protokol til at rense, genopbygge og genopfylder dit chakrasystem. Hvordan forgår det? - Først taler vi kort om hvad du gerne vil have lavet en krystalhealing for. - Derefter finder jeg de krystaller vi skal bruge - Du ligger dig på briksen - Du får nogle skønne øjenpuder på samt kan lytte til stille og hyggelig meditations musisk - Jeg ligger krystallerne på dig i et mønster og aktivere krystallerne samt begynder at heale dig med min egen adgang til universet healing samt moderjords energi, gennem krystallerne Sessionen vare ca 30- 45 min. med samtale.

Spirituel vejledning ✧ Terapi
(Fysisk/Online) 

➺ 30 min = 400,-

➺ 60 min = 750,- 

Tekst på vej | Tekst på vej | Tekst på vej | Tekst på vej | Tekst på vej | Tekst på vej | T

Lydhealing & Terapi

➺ 30 min = 300,-

➺ 60 min = 550,-

Lyd bestående evt. af:

Shamanske trommer

Havtrommer

Rasler

Klangskåle

Klokker

Ved Lydhealing & terapi bruger vi to metoder, du kan vælge mellem trommehealings massage og klanghealings massage, som du kan læse mere om herunder: {Trommehealings massage} Ved en trommehealings session bruger jeg mine 4 trommer, som har hver deres lyd, men bestemt også hver deres vibration! Derudover bruger jeg regnvejrsstave og klokker. Samt giver jeg dig mulighed for, at tage en healingsmeditation, eller bare nyde vibrationen og lyden✨ Du bestemmer hvad du ønsker dig, men jeg vil tromme tæt på dig og rundt om dig og måske også selv komme med lyde, som bliver kanaliseret til mig for at hjælpe dig i at frigive. Trommerne giver både en fantastisk lyd og en fantastisk vibration. Hvad gør en tromme healing? En trommehealings massage føre dig ned i indre ro, samtidig ligesom klangskåle, laver trommerne en fantastisk bevægelse i kroppens væske og celler, da vi som mennesker er lavet af et sted mellem 45-75% væske. Derved, når man bruger lyd som healing og massage, vibrerer alt væske i din krop og i dine cellerne, dette giver en energigennemstrømning i kroppen og cellerne, derfor vil ubalance og affaldstoffer blive forløst den vej gennem trommehealings massagen. Det er derfor også vigtig at drikker rigeligt bagefter, så du netop kan få affaldsstofferne skyldet ud af kroppen og cellerne, som er blevet forløst🙏🏼✨ Jeg ved, at der er lavet teknologiske undersøgelser med en kvantefysikernes synspunk, hvad lyd gør i kroppen, som man kan google sig til. I min barndom, var jeg bl.a. selv til en Lyd Terapeut, som hjalp ordblinde via lydens vibrationer og det hjalp faktisk mig til at rykke en karakter op i retstavning. Jeg ved lyd kan en helt masse og bør prøves. {Klangmassage} Ved klangmassage vil jeg bruge mine 5 skåle både uden om dig og på dig. Alt efter hvad jeg mærker du har behov for. Derudover bruger jeg stemmegafler og klokker. Klangskålene er nemlig også gode til at løse spændinger i din krop, da klangen vibrere sig dybt ind i kroppens celler og muskelvæv. Klangmassage og healing er også godt til at sænke stressen, finde indre ro og kan øge din bevidsthed over for din spiritualitet, jeg guider gerne dig ind i en meditation, som hjælper dig til at give slip på det, der ikke tjener dig noget godt mere, samt fylde dig med englenes lys og kærlighed til dig. Trommerne, raslerne regnstave, klangskålen, gaflerne og klokker samt stemmehealing m.m går alt sammen ind og arbejder i dybden af cellerne.

bottom of page